[config] Battlefield 3

Post or request custom configuration files.
bCloud09c
Posts: 30
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:38 pm

Re: [config] Battlefield 3

Post by bCloud09c » Thu Feb 02, 2012 1:09 pm

McKack,

Thanks for this configuration. I have it working on my wireless G700 mouse and it is already way better than the six axis. I'm still noticing a minor level of lag, but I am running at 1080p. How do I change the game to run at 576p? I'd like to try out the 576p to see how it looks, but can't find the setting.

Thanks,
Brandon

User avatar
McKack
Posts: 359
Joined: Thu Jul 07, 2011 7:01 pm
Location: Norway
Contact:

Re: [config] Battlefield 3

Post by McKack » Thu Feb 02, 2012 1:29 pm

It's in the "Display Settings" menu under "Settings" on the XMB (The PS3 menus, not in the game)
My Config Repository | PSN: McKack - Steam: McKack - XBL: Ozukaki | Config Post Template

bCloud09c
Posts: 30
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:38 pm

Re: [config] Battlefield 3

Post by bCloud09c » Thu Feb 02, 2012 1:40 pm

Hmmmmm... the only options I saw in the Display setting on the PS3 were 480p, 720p, 1080i, and 1080p. I have mine set to automatic, and I believe I'm running at 1080p. You're saying there should be a 576p option?

Padde
Posts: 2
Joined: Mon Jan 23, 2012 7:49 am

Re: [config] Battlefield 3

Post by Padde » Thu Feb 02, 2012 9:08 pm

Hi,
Has anybody worked out a multiple profiles confg until yet?
I tested a few settings at the tank and think the
following mouse setting is working well. not perfect but the right way:
dz 39 sens 14.00 exp 1.00
What do you think? any other experiences?

User avatar
McKack
Posts: 359
Joined: Thu Jul 07, 2011 7:01 pm
Location: Norway
Contact:

Re: [config] Battlefield 3

Post by McKack » Fri Feb 03, 2012 12:22 am

bCloud09c wrote:Hmmmmm... the only options I saw in the Display setting on the PS3 were 480p, 720p, 1080i, and 1080p. I have mine set to automatic, and I believe I'm running at 1080p. You're saying there should be a 576p option?
Probably depends on the connection, HDMI or Component for example. 480p might be input lag-free as well.
Padde wrote:Hi,
Has anybody worked out a multiple profiles confg until yet?
I tested a few settings at the tank and think the
following mouse setting is working well. not perfect but the right way:
dz 39 sens 14.00 exp 1.00
What do you think? any other experiences?
I'm using a profile switch key on the keyboard with a very high sens, etc in the second profile. (I think it's something I did after uploading the config currently available for downloag) It's only active when I hold down the key.

DZ 40+, Sens 17 (this obviously means nothing to you if you have a different DPI than me) Exp: 0.75, X/Y Ratio 1.0
My Config Repository | PSN: McKack - Steam: McKack - XBL: Ozukaki | Config Post Template

bCloud09c
Posts: 30
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:38 pm

Re: [config] Battlefield 3

Post by bCloud09c » Fri Feb 03, 2012 3:55 am

Thanks McKack. I just deselected 1080p and 1080i so now it's running at 720p. Now it's smooth as butter and no lag at all! Now I just need to figure out how to create a different vehicle profile that I can switch to on the fly! Any advice would help. I'm currently using your bf3 config.

drfrink24
Posts: 14
Joined: Thu Oct 06, 2011 11:10 pm

Re: [config] Battlefield 3

Post by drfrink24 » Thu Feb 09, 2012 1:26 pm

bCloud09c wrote:Thanks McKack. I just deselected 1080p and 1080i so now it's running at 720p. Now it's smooth as butter and no lag at all! Now I just need to figure out how to create a different vehicle profile that I can switch to on the fly! Any advice would help. I'm currently using your bf3 config.
Hate to break it to you, but BF3 doesn't run at 1080, its 720p or 480p, your changes did nothing. You have to deselect 720p, which will force 480p instead, which will be smoother.

bCloud09c
Posts: 30
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:38 pm

Re: [config] Battlefield 3

Post by bCloud09c » Thu Feb 09, 2012 1:38 pm

Yep... I realized that as soon as the lag became apparent at 720p. Now, I'm running at 480p to minimize the lag. Such a shame that we have to reduce the graphics so much to get smooth controls. DICE and EA really screwed up on BF3.

Post Reply