[SOLVED] Logitech G700 not showing up in calibration

Need help? Ask here and someone will help
Adisopot
Posts: 10
Joined: Sat Mar 24, 2012 11:03 am

Re: Logitech G700 not showing up in calibration

Post by Adisopot »

Adisopot wrote:
Adisopot wrote:... Another problem which I encountered is that I'm not able to save my mouse config in Calibration section. I have to set multipliers and Exp each time from the scratch.
I'm still having issues with this one :(
Ok... Sorted out as well :)

User avatar
Matlo
Posts: 5634
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: [SOLVED] Logitech G700 not showing up in calibration

Post by Matlo »

What was the problem? Bad config file user rights?
GIMX creator Donate Shop

Adisopot
Posts: 10
Joined: Sat Mar 24, 2012 11:03 am

Re: [SOLVED] Logitech G700 not showing up in calibration

Post by Adisopot »

As soon as I added xml ext. to my AvP config file it worked. Mouse calibration settings are now OK. I'm able to save them.

Post Reply