RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Moderator: OsmanCitci

Post Reply
temizbrothers
Posts: 9
Joined: Fri Dec 06, 2019 3:59 pm

RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Post by temizbrothers »

MERHABA ;

merhaba recoil macro olarak aşagıdaki dizini kullanıyorum aktif olarak lakin rapid fire ı beceremedim ;


MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 7
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_LEFT
KEYDOWN o

osman çiftçi arkadaşımızın ilgili konuda bahsettiği rapid fire macrosunu yine bu dizinin alt kısmınamı yazmam gerekli yoksa farklı bir dosyamı oluşturmalıyım ? amacım pubg de silahları teklide iken seri kullanmak sağ tıka bastığım zaman tek tek atış yapan silahın otomatik ateş etmesini istiyorum lütfen yardım .

User avatar
OsmanCitci
Posts: 34
Joined: Sat Nov 03, 2018 2:57 pm

Re: RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Post by OsmanCitci »

Konuda belirttiğim macro örnek macrodur tuşlarını kendinize göre düzenleyeceksiniz. ve ayrıca kullandığınız config adı ne ise ona göre kaydetmelisiniz.
Gimx Türkçe Destek Platformu
Image
ImageKişisel Web Sayfam
Image
Image

temizbrothers
Posts: 9
Joined: Fri Dec 06, 2019 3:59 pm

Re: RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Post by temizbrothers »

ah keşke yapabilsem :cry:

Neyse vazgeçtim iki macroyu aynı anda kullanabilmekten her yöntemi denedim olmuyor ikisinden birini seçmem gerekti ve recoil macroyu seçtim onu kullanıyorum sanırım atadığımız macro dosyası içinde iki farklı macro satırı bulunamıyor alt alta veya farklı dosyalarla ( .txt isimleri aynı ) denedim olmuyor . şuan farklı bir projem var onunla ilgili uğraşıyorum yukarda bahsettiğm makro dizisini sol tıkta kullanıyorum buna ek olarak mouse üstünden farklı bi tuşa yine ateş etme görevi tanımladım maxis değerini yükseleterek aşağı çekme oranını yükseltip bu tuşu kullandığımda 3x 4x scope atışlarını tepmesiz yapmayı hedefliyorum lakin yine macro devre dışı kalıyor ve çalışmıyor ne yapmam gerekli ?

aktif kullandığım dizin bu ;

MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 7
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_LEFT
KEYDOWN o

bu dizinin altına ek yapıyorum bu şekilde ;

MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 7
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 25
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_MIDDLE
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_MIDDLE
KEYDOWN o

YİNE OLMUYOR :twisted:

Sonradan eklediğim dizindeki KEYDOWN tuşu olan ( o ) tuşu yerine başka atama yapıyorum yine olmuyor :oops:

config dizin ismim pubg macro kısmına ikinci bir pubg.txt (2) şeklinde dosya açıp yukarda yazdığım dizinlerin hepsini tüm varyasyonlarıyla deniyorum yok yine olmuyor

NERDE YANLIŞ YAPIYORUM ? BOŞA MI KÜREK ÇEKİYORUM ? BAHSETTİĞİM ŞEKİLDE MACROYU NASIL YAPARIM LÜTFEN YARDIM 8-)

User avatar
OsmanCitci
Posts: 34
Joined: Sat Nov 03, 2018 2:57 pm

Re: RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Post by OsmanCitci »

macros klasörü içinde configs.txt bulunur eğer yoksa oluşturun macros klasörü içine..
Örnek Veriyorum. Oyun Config Dosyasının ismi PubG_temizbrothers.xml sende bunu configs.txt içine şunu giriyorsun

PubG_temizbrothers.xml/PubG_temizbrothers.txt
olarak yazıp kaydedip kapatıyorsun ve macros klasörü içine PubG_temizbrothers.txt dosyasını açıp içine macronu yapıştırıp. oyunu açıosun. aktif oluyor.
Gimx Türkçe Destek Platformu
Image
ImageKişisel Web Sayfam
Image
Image

temizbrothers
Posts: 9
Joined: Fri Dec 06, 2019 3:59 pm

Re: RECOİL MACRO & RAPİD FİRE MACRO YARDIM

Post by temizbrothers »

tam anlatamadım sanırım zaten aktif olarak kullandığım bir makrom var ben ikinci bir tuşa sadece maxis değeri farklı bir dizin yazıp kullanmak istiyorum bu ikici dizini nasıl ilave edeceğim örnek olarak verdiğiniz PubG_temizbrothers.txt dosyasından bitane daha mı açmalıyım yoksa aynı dosya içine farklı bir şekilde mi yazmalıyım

MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 7
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_LEFT
KEYDOWN o
MACRO KEYDOWN o
MAXIS 1 25
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONDOWN BUTTON_MIDDLE
KEYDOWN o
MACRO MBUTTONUP BUTTON_MIDDLE
KEYDOWN o

bu şekildeki bir dizini tanımlamıyor ve macroyu hiç çalıştırmıyor

Post Reply