Page 2 of 2

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Posted: Mon Jul 15, 2019 7:23 pm
by kamperkilla87
The closest thing you're going to get is a macro that spams the ads button for you.

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Posted: Wed Jul 17, 2019 2:41 am
by kaiba_seto2004
Kian_FT wrote:
Mon Jul 15, 2019 3:29 pm
Thanks and is there anyway that I can access aimbot using gimx ?
If your game does not support it, you won't.