Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Need help? Ask here and someone will help
Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Sun Jul 07, 2019 8:02 pm

I recently built my GIMX and I am using mouse and keyboard in Rainbow Six Siege and I also use Recoil Macro on it and I am wondering if there is a way that I can use my Dualshock 4 and Macro ??

User avatar
GoDlike
Posts: 841
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by GoDlike » Sun Jul 07, 2019 9:23 pm

You mean you want to play with pad and also have macro support? Sure, just add DS4 bindings to the config.
My hardware: PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 Pro 500 Million LE | Xbox One S
Steam: Godlike_RU | PSN: GoDlike_RU | XBL: GoDlike

Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Mon Jul 08, 2019 8:24 am

GoDlike wrote:
Sun Jul 07, 2019 9:23 pm
You mean you want to play with pad and also have macro support? Sure, just add DS4 bindings to the config.
Thanks

Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Mon Jul 08, 2019 8:36 am

GoDlike wrote:
Sun Jul 07, 2019 9:23 pm
You mean you want to play with pad and also have macro support? Sure, just add DS4 bindings to the config.
And do you have the configs ? For Rainbow Six Siege ?

User avatar
GoDlike
Posts: 841
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by GoDlike » Mon Jul 08, 2019 10:03 am

Yes. Look at config index in configurations section.
My hardware: PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 Pro 500 Million LE | Xbox One S
Steam: Godlike_RU | PSN: GoDlike_RU | XBL: GoDlike

Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Mon Jul 08, 2019 11:16 am

GoDlike wrote:
Mon Jul 08, 2019 10:03 am
Yes. Look at config index in configurations section.
Do you have a link or something I couldn't find it , if you give me the link I will be grateful .

User avatar
GoDlike
Posts: 841
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by GoDlike » Mon Jul 08, 2019 11:24 am

https://forum.gimx.fr/viewtopic.php?f=9&t=2910

Keep in mind that this is not official config, I can't say anything about its quality.
My hardware: PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 Pro 500 Million LE | Xbox One S
Steam: Godlike_RU | PSN: GoDlike_RU | XBL: GoDlike

Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Mon Jul 08, 2019 12:17 pm

GoDlike wrote:
Mon Jul 08, 2019 11:24 am
https://forum.gimx.fr/viewtopic.php?f=9&t=2910

Keep in mind that this is not official config, I can't say anything about its quality.
All I have to do is to plug in the DS4 and the gimx into PS4 and PC at the same time and use my DS4 instead of mouse and keyboard ??

User avatar
Matlo
Posts: 5395
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Matlo » Tue Jul 09, 2019 7:58 pm

Please use reply button instead of quoting last post.

You can bind any control from any device connected to PC. In gimx-launcher, click on "File > Edit config", and add your bindings in the "Button" and "Axis" tabs. Make sure to save your config ("File > Save" in gimx-config) before using it in gimx-launcher.
GIMX creator Donate Shop

Kian_FT
Posts: 11
Joined: Sat Jul 06, 2019 5:29 pm

Re: Is there anyway that I can use my Dualshock 4 while using Macro ??

Post by Kian_FT » Mon Jul 15, 2019 3:29 pm

Thanks and is there anyway that I can access aimbot using gimx ?

Post Reply