PS button not working

Need help? Ask here and someone will help
Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

PS button not working

Post by Andrei » Wed Aug 01, 2018 5:07 pm

Hello, I'm using an interpreter, because I do not know English, but I did not find a solution to my problem in my language, so I'm writing to you. After connecting the device to work correctly in the console, writes this

Code: Select all

global option -c with value `LogitechDrivingForceGT_G29.xml'
controller #1: option -p with value `COM3'
now reading arguments for controller #2
subpos flag is set
force_updates flag is set
auto-grab flag is set
GIMX adapter detected, controller type is: G29 PS4.
found pass-through device 0x054c:0x09cc
Timer resolution: min=156250 max=5000 current=4990
rounding timer period to 998
registered joystick 0 with name "PS4 Controller"
using default refresh period: 5.00ms
Warning: macros are not available for: joystick PS4 Controller (0)
Haptic core has source haptic_source_lg for device 046d:c260
Haptic core has sink haptic_sink_lg for joystick 1 (Logitech Driving Force GT USB)
Press the PS button to activate the controller.
rounding timer period to 4990
but the button does not work by pressing the check button after the console opens, writing this joystick not found: PS4 controller (0)
Last edited by Andrei on Thu Aug 02, 2018 1:14 pm, edited 2 times in total.

User avatar
GoDlike
Posts: 448
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros are not available

Post by GoDlike » Wed Aug 01, 2018 9:56 pm

Hello,

I don't see a problem here mate. Macros are just a warning and device should work fine :)

Regards,
Daniel
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 5.55 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

Re: Macros are not available

Post by Andrei » Wed Aug 01, 2018 10:01 pm

But PS button not working
Last edited by Andrei on Wed Aug 01, 2018 10:30 pm, edited 2 times in total.

User avatar
GoDlike
Posts: 448
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros are not available

Post by GoDlike » Wed Aug 01, 2018 10:04 pm

Are you sure you are pressing PS Button on the Wheel and not on the DS4?
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 5.55 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

Re: Macros are not available

Post by Andrei » Wed Aug 01, 2018 10:06 pm

Yes, im sure

Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

Re: Macros are not available

Post by Andrei » Wed Aug 01, 2018 10:15 pm

The console hangs and the mouse cursor starts to load something

User avatar
GoDlike
Posts: 448
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros are not available

Post by GoDlike » Thu Aug 02, 2018 9:35 am

Make sure you don't have Task Manager or Process Hacker opened, it can interfere with gimx and cause that hang.

I'll asko Matlo about this, please wait for his reply.
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 5.55 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

Re: Macros are not available

Post by Andrei » Thu Aug 02, 2018 9:45 am

And after the console opened, I click check and I write that joystick not found

User avatar
GoDlike
Posts: 448
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros are not available

Post by GoDlike » Thu Aug 02, 2018 9:47 am

You have Logitech Driving Force GT Wheel and you want to emulate G29 right?
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 5.55 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

Andrei
Posts: 8
Joined: Wed Aug 01, 2018 3:19 pm

Re: Macros are not available

Post by Andrei » Thu Aug 02, 2018 10:05 am

Yes

Post Reply